Senčila so bila odlična menjava rulet

Že kar nekaj časa smo se sedaj doma pogovarjali o temu, da bi bilo potrebno počasi zamenjati naše domače rulete, ki smo jih imeli na oknih. To pa zato, ker so bile te rulete že zelo stare, kar pa je s seboj prinašalo razne svoje težave. Prva takšna težava je bila ta, da so se nam začele zelo pogosto lomiti, kar pa je pomenilo, da smo jih morali nato vedno popravljati. Nato pa so te rulete imele tudi že zelo star izgled, kar pa je vplivalo na estetski izgled naše hiše.

No zato pa smo se sedaj odločil za senčila. Senčila pa bi bila odlična nadomestitev za naše rulete, saj bi bila ta veliko bolj preprosta, ter bi tudi izgledala veliko bolje na naših oknih, kot pa so te naše stare rulete.

Senčila so bila odlična menjava rulet

Senčila pa bi imela tudi razne druge prednosti, kar se tiče uporabnosti in funkcionalnosti. Tako pa bi na primer bila senčila odlična za poletje. To pa zato, ker je mogoče senčila obračati, oziroma rotirati. To pa bi bilo zelo uporabno zaradi tega, ker bi lahko nato kontrolirali, kam bi se odbijala vsa svetloba, ki bi prišla skozi okna, ter bi jo lahko tako med sončnimi dnevi usmerili v strop, tako da bi v sobi še vedno imeli zelo veliko svetlobe, vendar ta ne bi bila moteča. 

No tako pa smo nato res kupili senčila, katera pa so bila res odlična. Prav tako pa je bilo senčila zelo enostavno inštalirati, saj jih je bilo potrebno zgolj pritrditi na okna. Večji problem je bil ta, da smo morali spraviti dol z oken naše stare rulete, vendar nam je po nekaj matranja tudi to uspelo. Sedaj pa smo res zelo zadovoljni s tem, da smo se odločili za senčila, saj imajo mnoge prednosti, kjer je ena izmed teh tudi samo čiščenje, katero pa je sedaj veliko bolj enostavno. 

Author: